Lečenje steriliteta može biti dugotrajan i stresan proces za svaki par. Kako se standardni protokoli lečenja neplodnosti zasnivaju na „prosečnoj ženi i muškarcu“, po istraživanju iz 2019 godine, za više od 30 procenata pacijenata neophodan je personalizovani pristup vantelesnoj oplodnji.

Personalizovana medicina se ne sastoji isključivo u lečenju ili čak preveniranju bolesti za svakog pacijenta. Ona je način razmišljanja i delovanja. Personalizovano lečenje steriliteta  je prilagođavanje medicinskog tretmana individualnim karakteristikama svakog pacijenta.

Za ovakav pristup pacijentima potrebno je znanje, iskustvo, posvećenost i humani pristup kao i konstantna edukacija i ulaganje u medicinsku opremu i nove tehnologije. Vrednosti na kojima je zasnovana gunekološka ordinacija Anđelić. Personalizovani pristup lečenju steriliteta značajno povećava uspešan ishod – trudnoću, a značajno smanjuje stress, neizvesnost i strah kod parova koji ulaze u ovaj process.

Ukoliko se i Vaš partner i Vi suočavate sa problemom steriliteta i potreban Vam je izuzetno uspešan individualni i personalizovani pristup, zakažite konsultacije kod dr Mirjane Anđelić, lekara sa decenijskim uspehom u lečenju steriliteta i vođenju trudnoća kod velikog broja parova u zemlji i inostranstvu.

Dr Mirjane Anđelić spec. ginekologije i akušerstva, subspecijalizacijaliste steriliteta i fertiliteta

Brojevi telefona:

+381 21 301 06 81

+381 62 787 578

Email:

ordinacija@drandjelic.rs