Prvi plesni koraci. Ultrazvučni snimak devojćice u 14 nedelji trudnoće (13+3) – Ginekološka ordinacija Anđelić

Ultrasound image of the babygirl first dance move at 14 weeks of pregnancy (13+3) – Gynecological practice Andjelic

Ultrazvučni aparat GE E8. 4D. Ultrazvučni machine GE E8. 4D

Ultrasound GE E8. 4D ultrazvuk: Trudnoća i rođenje su najlepši momenti u životu žene. Imajući to na umu,omogućili smo Vam da se što više približite bebi, da dobijete predstavu kako ona izgleda i da posmatrate kako se beba ponaša tj da, dok je još u stomaku, uočite i njen karakter. Ultrazvuk u trudnoći omogućava praćenje svakoga detalja u toku razvoja Vaše bebe. 4D ultrazvukom obezbeđujemo tehnološki najnapredniji pregled koji predstavlja trodimenzionalnu sliku vaše bebe u datom trenutku. Drugim rečima možete videti pokrete vaše bebe koja je prikazana u sve tri dimenzije u prostoru, odnosno veoma realno. Ovi pregledi se snimaju i svaka pacijentkinja dobija video zapis pregleda i/ili fotografije bebe. Roditelji se prijatno iznenadi izgledom i pokretima fetusa, koji su veoma nalik izgledu i pokretima nerođene bebe, jer je kod nas praksa da i partner trudnice, ukoliko želi, bude prisutan u toku ovih pregleda. Pošto roditelji dobiju video zapis, to znači da kasnije, kod kuće mogu posmatrati bebu I njene pokrete, time se stvara jedinstvena povezanost između bebe i roditelja. Ponekad se lice bebe ili pokreti ne vide. Rrazlog tome može biti pozicija bebe, tj. kada je ona licem okrenuta ka kičmi majke. Uprkos različitim studijama u poslednjih 30 godina, nije dokazana štetnost ultrazvuka ni za bebu ni po majku. Znači, ukoliko ste trudni i želite da vidite svoju bebu, 4D ultrazvuk je najbolji izbor, a jasne slike se mogu videti tokom cele trudnoće.

Zakažite ultrazvučni pregld trudnoće ili ekspertni ultrazvučni pregled kod dr Mirjane Anđelić, lekara sa višedecenijskim iskustvom u uspešnom vođenju trudnoća kod velikog broja parova u Srbiji i inostranstvu.

Brojevi telefona: +381 21 301 06 81, +381 62 787 578 Email: ordinacija@drandjelic.rs Ginekološka ordinacija Anđelić Novi Sad https://drandjelic.rs