Ginekolog sa znanjem i iskustvom sticanim dugogodišnjim školovanjem, usavršavanjem, radom i uspešnim vođenjem trudnoća kod hiljade pacijentkinja, poseduje veštine i kompetencije da prepozna potencijalno problematična zdravstvena stanja pacijentkinje. Dr Mirjana Anđelić se u svom svakodnevnom poslu suočava i rutinski uspešno rešava ovakve izazove posla.
4D ultrazvučni snimak pacijentkinje sa duplom matericom čije je obe trudnoće uspešno vodila dr Mirjana Anđelić.

Dupla materica – jedna u 1000 do jedna u milion žena širom svetaima duplu matericu. Žene sa dvostrukom matericom imaju i veći rizik da prevremeno rode bebu. Problem je što materica nije dovoljno velika da može da iznese čitavu trudnoću. Fetus u manjoj materici ima manje šanse da preživi.

Značajno se povećev mogućnost komplikacija u trudnoći, kao i spontanog pobačaja, kod žena sa duplom matericom. Za uspešno vođenje ovakvih trudnoća potrebno je znanje, iskustvo i vrhunska medicinska oprema. Sve ovo možete pronaći u ginekološko-akušerskoj ordinaciji Anđelić

Zakažite ultrazvučni pregled trudnoće ili ekspertni ultrazvučni pregled kod dr Mirjane Anđelić, lekara sa višedecenijskim iskustvom u uspešnom vođenju trudnoća kod velikog broja parova u Srbiji i inostranstvu.

Brojevi telefona: +381 21 301 06 81, +381 62 787 578 Email: ordinacija@drandjelic.rs Ginekološka ordinacija Anđelić Novi Sad https://drandjelic.rs