Pacijenti ginekološko akušerske ordinacije Anđelić,  zaslužuju najkvalitetniju i najstručniju zdravstvenu uslugu. Iz tog razloga, od osnivanja, strategija ordinacije je konstantno stručno usavršavanje svih zaposlenih i konsultanata kao i praćenje svih novina u procedurama lečenja, novih lekova i medicinskih sredstava koji mogu doprineti kvalitetnijem i uspešnijem lečenju pacijentkinja ordinacije Anđelić.

Cilj su savremenije i uspešnije metode lečenja i  zadovoljstvo sadašnjih i budućih pacijentkinja.

U skladu sa strategijom,  dr Mirjana Anđelić je prisustvovala Autumn Fertility Forum održanom u Beču, Austrija,  

7 i 8. Novembra 2021. godine.

Program Foruma na sledećem linku – https://www.generaroma.it/wordpress/wp-content/uploads/2021/11/Fertility-Forum-2021-The-future-is-here-Vienna-7-8-novembre-2021.pdf

Predavači na ovom događaju u Beču su bili eminentni evropski stručnjaci iz oblasti lečenja steriliteta i postupaka vantelesne oplodnje, a opši je zaključak da su najvažniji faktor za uspeh VTO, starost pacijentkinje i upornost para koji se suočava sa problemom steriliteta.

Forumu su pored dr Mirjana Anđelić, prisustvovali i njeni saradnici i kolege iz Specijalne ginekološke bolnice Ferona, predvođeni dr Vesnom Kopitović. Razmenjena su iskustva i dogovorena još kvalitetnija saradnja.

Podsećamo Vas da je dr Mirjana Anđelić spec. ginekologije i akušerstva, sub. spec.  steriliteta i fertiliteta, ovlaščena i obavlja postupke vantelesne oplodnje iz Nacionalnog program Vantelesne oplodnje finansiran od strane RFZO u saradnji sa Specijalnom ginekološkom bolnicom Ferona iz Novog Sada.

Vreme je jedno od krucijalnih faktora u lečenju steriliteta i zato je važno je na vreme planirati trudnoću.

Ukoliko se suočavate sa problemom steriliteta i potreban Vam je izuzetno uspešan individualni i personalizovani pristup, zakažite konsultacije kod dr Mirjane Anđelić, lekara specijaliste sa višedecenijskim uspehom u lečenju steriliteta i vođenju trudnoća kod velikog broja parova u zemlji i inostranstvu.

Dr Mirjana Anđelić spec. ginekologije i akušerstva, sub. spec. steriliteta i fertiliteta

Brojevi telefona:

+381 21 301 06 81

+381 62 787 578

Email: ordinacija@drandjelic.rs