Tim ordinacije Anđelić učestvovao na edukaciji – Reveal Regal laser – Primena u ginekologiji

Prvi dan teorijske prezentacije primene novog diodnog lasera Regal u ginekologiji, sa eminentnim predavačima,  ginekologom iz Bugarske dr Dimitrom Cvetkovim, dr Jasminom Kozarev iz Srbije i dr Ksenijom Šelih Martinec iz Slovenije.

Drugi dan teorijske primene sa naglaskom na lasersku histeroskopiju u kome je Dr Mirjana Anđelić na osnovu višedecenijske edukacije i uspešne primene lasera u ginekologiji, asistirala dr Dimitru Cvetkovu u procedurama sa pacijentima.

Kompanija Reveal Lasers je globalni lider minimalno invazivnih hirurških procedura, medicinskih tretmana i estetskih rešenja, za bolnice, klinike i estetske centre.

Zahvaljujemo se kompaniji Reveal Lasers Balkans na izuzetnoj organizaciji, predavačima ekspertima i vrhunskoj tehnologiji i rešenjima u novom Regal Laseru

Kompanija Reveal Lasers je globalni lider minimalno invazivnih hirurških procedura, medicinskih tretmana i estetskih rešenja, za bolnice, klinike i estetske centre.

Pacijenti ginekološko akušerske ordinacije Anđelić,  zaslužuju najkvalitetniju i najstručniju zdravstvenu uslugu. Iz tog razloga, od osnivanja, strategija ordinacije je konstantno stručno usavršavanje svih zaposlenih i konsultanata kao i praćenje svih novina u procedurama lečenja, novih lekova i medicinskih sredstava koji mogu doprineti kvalitetnijem i uspešnijem lečenju pacijentkinja ordinacije Anđelić.

Cilj su savremenije i uspešnije metode lečenja i  zadovoljstvo sadašnjih i budućih pacijentkinja.

Ukoliko Vam je potreban izuzetno uspešan individualni i personalizovani pristup u lečenju, zakažite pregled kod dr Mirjane Anđelić,  dr Klara Birinji Milosavljević ili dr Borislav Golijan.

Ginekološko akušerska ordinacija Anđelić

Teodora Pavlovića 1

Novi Sad

Brojevi telefona:

+381 21 301 06 81

+381 62 787 578

Email: ordinacija@drandjelic.rs