Ordinacija Anđelić kupila najsavremeniji ultrazvučni aparat GE Voluson S8 verzija – 2022 godina.

Ovom kupovinom se značajno podiže kvalitet i preciznost ekspertnog ultrazučnog pregleda trudnica, ginekološkog ultrazvučnog pregleda, ultrazvučnog pregleda dojki, abdomena i limfnih čvorova.

Pacijenti ginekološko akušerske ordinacije Anđelić, zaslužuju najkvalitetniju i najstručniju zdravstvenu uslugu. Iz tog razloga, od osnivanja, strategija ordinacije je konstantno stručno usavršavanje svih zaposlenih i konsultanata kao i praćenje svih novina u procedurama lečenja, novih lekova i medicinskih sredstava koji mogu doprineti kvalitetnijem i uspešnijem lečenju pacijentkinja ordinacije Anđelić.

Kako bi naše pacijentkinje dobile najsavremeniju, najpouzdaniju i najbolju zdravstvenu ginekološku uslugu, logičan izbor je bila kupovina  GE Voluson S8 verzija – 2022 godina

Zahvaljujemo se kompanijama Magna Pharmacia i MD Imaging, na kvalitetnoji uspešnoj saradnji pr kupovini ovog vrhunskog aparata.

Ovo ulaganja (kao i sva prethodnih i buduća) garantuju savremenije i uspešnije lečenja i  zadovoljstvo sadašnjih i budućih pacijentkinja.

Ukoliko Vam je potreban izuzetno uspešan individualni i personalizovani pristup u dijagnostici i lečenju, zakažite pregled kod dr Mirjane Anđelić,  lekara sa višedecenijskim iskustvom I ekspertizom u oblate ginekološkog ultrazvuka kao I ekspertnog ultrazvučnog pregleda u trudnoći što je rezultovalo uspešnom vođenju trudnoća, kod velikog broja parova u Srbiji i inostranstvu.

Ginekološko akušerska ordinacija Anđelić

Teodora Pavlovića 1

Novi Sad

Brojevi telefona:

+381 21 301 06 81

+381 62 787 578

Email: ordinacija@drandjelic.rs