Održane uspešne besplatne konsultacije o vantelesnoj oplodnji u Zvorniku.

U nedelji 19.06.2022. u DOM OMLADINE u Zvorniku u organizaciji  Udruženja porodica sa problemom steriliteta Bebe 1, održane su vrlo uspešne, odlićno organizovane i posećene besplatne konsultacije o vantelesnoj oplodnji.

Posle uvodnih predavanja – prezentacije programa vantelesne oplodnje i lečenja steriliteta dr Mirjane Anđelić, spec. ginekologije i akušerstva, sub. spec. steriliteta i fertiliteta i Sanje Jovanović direktorice agencije LINK 4 MED, besplatne konsultacije su obavljene sa 16 parova.

Dr Mirjana Anđelić, spec. ginekologije i akušerstva, sub. spec. steriliteta i fertiliteta i Sanja Jovanović direktorica agencije LINK 4 MED su ovom prilikom dobile specijalne zahvalnice udruženja porodica sa problemom steriliteta Bebe 1.

Zahvaljujemo se predsednici Nikolini Bošković Oro na odličnoj organizaciji i sjajnom gostoprimstvu.

U istom sastavu nove konsultacije održaće se na jesen 2022., a o terminu ćemo vas  blagovremeno obavestit.

Ukoliko se i Vaš partner i Vi suočavate sa problemom steriliteta i potreban Vam je izuzetno uspešan individualni i personalizovani pristup, zakažite konsultacije kod dr Mirjane Anđelić, lekara sa decenijskim uspehom u lečenju steriliteta i vođenju trudnoća kod velikog broja parova u zemlji i inostranstvu.

Dr Mirjana Anđelić spec. ginekologije i akušerstva, subspecijalizacijaliste steriliteta i fertiliteta

Brojevi telefona:

+381 21 301 06 81

+381 62 787 578

Email:

ordinacija@drandjelic.rs

Ginekološko akušerska ordinacija Anđelić

Teodora Pavlovića 1

Novi Sad