Kao ekspert iz oblasti primena lasera u ginekologiji, Dr Mirjana Anđelić će u saradnji sa bolnicom ST Medica iz Beograda i partnerom Reveal Lasers Balkan, 8 i 9. jula raditi LYRA tretmane za rejuvenaciju i inkontinenciju REVEAL REGAL laserom .                        

Pružamo vam priliku da obavite ove tretmane  u bolnici ST Medica Beograd po PROMOTIVNOJ ceni od 200 Eur. Ova ponuda važi za prvih 10 prijavljenih pacijentkinja ! Takođe,  za srećne dobitnice obezbedili smo i dodatni popust od -20% na sledeći tretman Reveal Regal laserom.

Zavisno od starosti, stanja u kome je pacijentkinja, optimalno se vrši 3 do 6 tretmana!

Lasersko vaginalno podmladivanje se pokazalo efikasno i bezbedno u lečenju problematičnih vaginalnih i urinarnih stanja povezanih sa menopauzom, poboljšavajući i seksualnu funkciju i kvalitet života. LYRA tretman ima za cilj poboljšanje tonusa zatezanjem vaginalnih mišića i potpornih tkiva u čak 95% slučajeva!

dr mirjana anđelić laser u ginekologiji

Ukoliko Vam je potreban izuzetno uspešan, individualizovan i personalizovani pristup u lečenju, zakažite pregled kod     dr Mirjane Anđelić,  lekara sa višedecenijskim iskustvom u uspešnoj primena lasera u lečenju ginekoloških stanja i bolesti.

Ginekološko akušerska ordinacija Anđelić

Teodora Pavlovića 1

Novi Sad

Brojevi telefona:

+381 21 301 06 81

+381 62 787 578

Email: ordinacija@drandjelic.rs