Dr Mirjana Anđelić – Projekta – Zdrava i prava. ZOOM predavanje 21.09.2022.

Mr sci dr Mirjana Anđelić, spec ginekologije I akušerstva, sub. spec. steriliteta I fertiliteta, održaće predavanje preko Zoom aplikacije, 21. Septembra 2022. godine u organizaciji CENTAR ZA EDUKACIJU/ ONLINE PORTAL “SCENOVIZIJA” – www.scenovizija.com. Mesta su ograničena i zato je potrebno da se prijavite i rezervišete svoje učešće. Imate mogućnost da besplatno pratite predavanje, saslušate savete, postavite pitanja i razgovarate sa njom.  

Za dodatne informacije i pitanja

e-mejla scenovizija@gmail.com

ili na telefone 061 2732 181 / 060 433 43 44.

Projekat sufinansiraju : Pokrajinska Vlada i Zavod za ravnopravnost polova

SCENOVIZIJA PROJEKTA

“Zdrava i prava” – Interaktivne radionice na temu zdravlja  

Projekat „Zdrava i prava“ je skup besplatnih interaktivnih radionica namenjenih ženama u ruralnim sredinama. Prema istraživanjima, uprkos rasprostranjenosti interneta na teritoriji Srbije, nisu sve žene rodno senzitivisane i upoznate sa alatima za korišćenje informacija na internetu.

Ciljevi projekta su višeslojni po pitanju dobrobiti za naše polaznice. Kako je, po pravilu teško pokrenuti žene sa sela, mogućnost biranja načina učešća omogućava za njih komfor a ujedno i mogućnost anonimnosti ako odaberu Zoom opciju slušanja i učešća. Takođe, žene često ne znaju da artikulišu problem, nisu svesne uzroka a ni posledica a da su pri tom već anksiozne, depresivne itd.

Mesta su ograničena i zato je potrebno da se prijavite i rezervišete svoje učešće. Imate mogućnost da besplatno pratite predavanja, saslušate savete stručnjaka, razgovarate sa njima i učestvujete u radionicama.

Pozivamo udruženja žena iz Vojvodine da nas kontaktiraju, radi dogovora o saradnji i učešću njihovih članica. Prijave za učešće mogu se poslati i lično do 15. septembra, popunjavanjem kontakt forme na sajtu www.scenovizija.com, putem instagrama @scenovizija, facebook stranice Scenovizija centar za edukaciju ili preko mejla scenovizija@gmail.com. Učešće u radionicama je besplatno.