O pripremi Priprema pacijenata za VTO sa doniranim jajnim ćelijama razgovarali, Mr. sci. dr Mirjana Anđelić, spec ginekologije i akušerstva, sub. spec. steriliteta I fertiliteta I Sanja Jovanović direktor I vlasnik agencija Link4MED – prvog online portala na ovim prostorima koji građanima Srbije i celog regiona pruža sve informacije i potpunu koordinaciju SVIH vrsta programa vantelesne oplodnje u inostranstvu.  

Dr Mirjana Anđelić otkritva načine na koje možete povećati svoje šanse za trudnoću i kako izgleda put dolaska do zdrave trudnoće kada ste starije od 40 godina.

Doći do bebe koristeći sopstvene jajne ćelije kada ste starije od 40 godina nije nemoguće, ali morate biti svesne realnih šansi za uspeh i rizika.
Pre svega, rizici dolaze od značajno smanjenog kvaliteta jajnih ćelija koje proizvodite.
Zbog toga su i šanse za nepotpomognutu, prirodnu, a zdravu trudnoću sa sopstvenim jajnim ćelijama veoma niske u periodu posle 40te i 45te godine.

Ukoliko se i Vaš partner i Vi suočavate sa problemom steriliteta i potreban Vam je izuzetno uspešan individualni i personalizovani pristup, zakažite konsultacije kod dr Mirjane Anđelić, lekara sa decenijskim uspehom u lečenju steriliteta i vođenju trudnoća kod velikog broja parova u zemlji i inostranstvu.

Dr Mirjana Anđelić spec. ginekologije i akušerstva, subspecijalizacijaliste steriliteta i fertiliteta

Brojevi telefona:

+381 21 301 06 81

+381 62 787 578

Email:

ordinacija@drandjelic.rs

Ginekološko akušerska ordinacija Anđelić

Teodora Pavlovića 1

Novi Sad

Agencija Link4MED – prvi online portal na ovim prostorima koji građanima Srbije i celog regiona pruža sve informacije i potpunu koordinaciju SVIH vrsta programa vantelesne oplodnje u inostranstvu.  

Link4MED postoji već 5 godina i do sada je uz njihovu pomoć oko 100 pacijenata otputovalo u inostranstvo na programe vantelesne oplodnje, donacije jajnih ćelija i sperme i surogat programe. Oni sarađuju sa oko 15 klinika za vantelesnu oplodnju u 9 zemalja Evropske Unije.

Za svoje pacijente, Link4MED pruža BESPLATNU konsultaciju ili drugo mišljenje od iskusnih VTO stručnjaka sa međunarodnim znanjem. Cela komunikacija sa njima i inostranim klinikama se odvija ONLINE pa bilo gde da se nalazite možete dobiti mišljenje stručnjaka svih bolnica sa kojima sarađuju o vašem konkretnom zdravstvenom problemu u roku od 48 sati.

Na ovaj način, dr Anđelić je sada u mogućnosti da svojim pacijentima preporuči pouzdane klinike koje nude programe donacije jajnih ćelija i sperme u slučajevima kada je korišćenje doniranog materijala indikovano, kao i da realizuje pripremu za sve ove programe i programe surogat majčinstva.

Link4MED vam može pomoći ukoliko vam je:

Potreban VTO program sa doniranim jajnim ćelijama ili spermom ili surogat program koji nije moguće realizovati kod nas,

Nemate dovoljno ili ni malo iskustva sa putovanjem u inostranstvo, ne znate strani jezik ili se ne osećate sigurno sa znanjem koje imate,

Ne želite da izgubite silno vreme pretražujući internet, čitajući razne forume o iskustvima drugih žena, upoređujući VTO programe i njihove cene,

Ne želite da vam neko drugi izigrava lekara i preporučuje tretmane osim samih lekara i stručnjaka,

Želite da na jednom mestu dobijete informacije o svim mogućim vrstama VTO tretmana i načinima njihove realizacije,

Nemate više vremena za gubljenje, za čekanje na termin, za čekanje da vam se neko javi, za čekanje da počnete sa realizacijom programa,

Želite da znate da li u vašim godinama ili sa vašim zdravstvenim stanjem možete da postanete roditelji, na koji način i gde,

Ne želite da budete sami tokom pripreme i tokom realizacije programa, da ne znate kada i šta vas čeka tamo negde u inostranstvu.

Više o njihovim programima i uslugama koordinacije programa možete se informisati na

https://www.link4med.com/ili na e-maila link4med@gmail.com