Sanja Jovanović vlasnica agencije LINK4MED i Prof. dr Nataša Prvulović Bunović, spec. radiolgije, sub.spec onkologije , konsultantkinja ordinacije Anđelić za dijagnostiku dojke i Upravnica centra za imidžing dijagnostiku Instituta za onkologiju Vojvodine, , razgovarale o važnosti pregleda dojki u okviru pripreme za vantelesnu oplodnju.

Prof. dr Nataša Prvulović Bunović, iz svog iskustva, od preko 20 godina rada u dijagnostici raka dojke, objasnila zašto je i koliko važno da pregledate dojke PRE ulaska u vantelesnu oplodnju, kako ovaj pregled izgleda i šta da radite ukoliko nešto nije u redu.
➡ Zbog čega je važno da žene koje se pripremaju na neki od programa vantelesne oplodnje urade kontrolni pregled dojki?
➡ Kako izgleda kompletan pregled dojki?
➡ Šta još može da preporuči ženama u vezi pregleda dojki?

Redovni godišnji pregledi su obavezni kako bismo proverili naše zdravlje i zdravlje tkiva naših dojki i potpazušne regije. Ovi pregledi posebno su važni i u toku priprema za VTO program.

Saznajte više o vezi zdravlja dojki i VTO programa. Uz to – podsećamo vas da zakažete i odete na kontrolni pregled grudi.

Budite odgovorne prema svom zdravlju, zakažite BRCA genetsko testiranje ili ultrazvučni pregled dojki kod Prof. dr Nataše Prvulović Bunović, u ordinaciji Anđelić na sledeće brojeve:

+381 21 301 06 81

+381 62 787 578

E-mail – ordinacija@drandjelic.rs

Ginekološko akušerska ordinacija Anđelić

Teodora Pavlovića 1 Novi Sad

Agencija Link4MED – prvi online portal na ovim prostorima koji građanima Srbije i celog regiona pruža sve informacije i potpunu koordinaciju SVIH vrsta programa vantelesne oplodnje u inostranstvu.  

Link4MED postoji već 5 godina i do sada je uz njihovu pomoć oko 100 pacijenata otputovalo u inostranstvo na programe vantelesne oplodnje, donacije jajnih ćelija i sperme i surogat programe. Oni sarađuju sa oko 15 klinika za vantelesnu oplodnju u 9 zemalja Evropske Unije.

Za svoje pacijente, Link4MED pruža BESPLATNU konsultaciju ili drugo mišljenje od iskusnih VTO stručnjaka sa međunarodnim znanjem. Cela komunikacija sa njima i inostranim klinikama se odvija ONLINE pa bilo gde da se nalazite možete dobiti mišljenje stručnjaka svih bolnica sa kojima sarađuju o vašem konkretnom zdravstvenom problemu u roku od 48 sati.

Na ovaj način, dr Anđelić je sada u mogućnosti da svojim pacijentima preporuči pouzdane klinike koje nude programe donacije jajnih ćelija i sperme u slučajevima kada je korišćenje doniranog materijala indikovano, kao i da realizuje pripremu za sve ove programe i programe surogat majčinstva.

Link4MED vam može pomoći ukoliko vam je:

Potreban VTO program sa doniranim jajnim ćelijama ili spermom ili surogat program koji nije moguće realizovati kod nas,

Nemate dovoljno ili ni malo iskustva sa putovanjem u inostranstvo, ne znate strani jezik ili se ne osećate sigurno sa znanjem koje imate,

Ne želite da izgubite silno vreme pretražujući internet, čitajući razne forume o iskustvima drugih žena, upoređujući VTO programe i njihove cene,

Ne želite da vam neko drugi izigrava lekara i preporučuje tretmane osim samih lekara i stručnjaka,

Želite da na jednom mestu dobijete informacije o svim mogućim vrstama VTO tretmana i načinima njihove realizacije,

Nemate više vremena za gubljenje, za čekanje na termin, za čekanje da vam se neko javi, za čekanje da počnete sa realizacijom programa,

Želite da znate da li u vašim godinama ili sa vašim zdravstvenim stanjem možete da postanete roditelji, na koji način i gde,

Ne želite da budete sami tokom pripreme i tokom realizacije programa, da ne znate kada i šta vas čeka tamo negde u inostranstvu.

Više o njihovim programima i uslugama koordinacije programa možete se informisati na

https://www.link4med.com/ili na e-maila link4med@gmail.com

Budite odgovorne prema svom zdravlju, zakažite BRCA genetsko testiranje ili ultrazvučni pregled dojki kod Prof. dr Nataše Prvulović Bunović, u ordinaciji Anđelić na sledeće brojeve:

+381 21 301 06 81

+381 62 787 578

E-mail – ordinacija@drandjelic.rs

Ginekološko akušerska ordinacija Anđelić

Teodora Pavlovića 1 Novi Sad