Konsultant za dijagnostiku bolesti dojke poliklinike Anđelić, prof. dr Nataša Prvulović Bunović održala je predavanje iz oblasti dijagnostike dojke, na prestižnom 9-tom međunarodnom kongresu ginekologije u Lisabonu

U okviru The Cluster Meeting of Gala Technology 2023 (Galatech-2023), koji se održao u Lisabonu, Portugalija , 17-19.7.2023. održao se i 9-ti međunarodni kongres ginekologije .

Ovaj veliki godišnji skup okupio je oko 200 specijalista iz 38 zemalja.

U sesiji pod nazivom ginekološka onkologija u utorak 18.7.2023. u pre podnevoj sesiji predavanje na poziv organizatora održala je prof.dr Nataša Prvulović Bunović, radiolog, onkolog ispred Instituta za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

Predavanje –  “ Detekcija lobularnog karcinoma pomoću 2D i 2D+3D mamografijije, u denznim dojkama“ gde je dr Prvulovic Bunović iznela rezultate Instituta za onkologiju Vojvodine, u pogledu detekcije ovog ređeg tipa karcinoma dojke , čija je dijagnostika , zbog atipičnog rasta tumora često teško izdvojiva na mamografiji, te  izazov za svakog radiologa. 

Budite odgovorni prema svom zdravlju, zakažite mamografiju, biopsiju dojke, BRCA genetsko testiranje ili ultrazvučni pregled dojki kod lekara sa edukacijom u najprestižnijim centrima za dijagnostiku i lečenje dojke u Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama, i višedecenijskim iskustvom u dijagnostici dojki i na desetine hiljada pregledanih pacijentkinja u Srbiji i inostranstvu – Prof. dr Nataše Prvulović Bunović, spec. radiologije, sub.spec. onkologije, u poliklinici Anđelić i saradnici, na sledeće brojeve:

Zakažite mamografiju, ultrazvučni pregled dojke, biopsiju dojke ili BRCA genetsko testiranje telefonom na sledeće brojeve:

+381 21 301 06 81

+381 62 787 578

E-mail – ordinacija@drandjelic.rs

Poliklinika Anđelić i saradnici

Bulevar Evrope 2a

Novi Sad