U okviru konstante brige za svoje pacijentkinje, dr Mirjana Anđelić je organizovala besplatno predavanje za trudnice poliklinike Anđelić i saradnici.

Predavanje na temu – Perinatalna psihologija, održala je renomirani međunarodni stručnjak iz oblasti psihijatrije, psihoterapije i perinatalne psihijatrije – Prof. Dr. Mila Goldner-Vukov.

Pacijentkinje poliklinike Anđelić  i saradnici, zaslužuju najkvalitetniju i najstručniju zdravstvenu uslugu. Iz tog razloga, od osnivanja, strategija je konstantno stručno usavršavanje svih zaposlenih i konsultanata kao i praćenje svih novina u procedurama lečenja, novih lekova i medicinskih sredstava koji mogu doprineti kvalitetnijem i uspešnijem lečenju pacijentkinja poliklinike Anđelić i saradnici. Cilj su savremenije i uspešnije metode lečenja i  zadovoljstvo sadašnjih i budućih pacijentkinja.

Ukoliko doživljavate drugo stanje – trudnoću, zakažite konsultacije, pregled, ultrazvučni pregled trudnoće ili ekspertni ultrazvučni pregled kod sertifikovanog eksperta iz oblasti ginekološkog ultrazvuka, dr Mirjane Anđelić, spec. ginekologije i akušerstva, sub. spec. steriliteta i fertiliteta – ginekologa sa višedecenijskim iskustvom u uspešnom vođenju trudnoća i  visokorizičnih trudnoća kod velikog broja parova u Srbiji i inostranstvu.

Poliklinika Anđelić i saradnici

Brojevi telefona:

+381 21 301 06 81,

+381 62 787 578

Email: ordinacija@drandjelic.rs

Bulevar Evrope 2a

Novi Sad

Biografija predavača – Prof. Dr. Mile Goldner-Vukov

Prof. Dr. Mila Goldner-Vukov, Dr sci med., Konsultant psihijatar, član  Kraljevskog Australijskog i Novo Zelandsko koledža psihijatara,  individualni, medjunarodno seriifikovan sistemski porodični i grupni  psihoterapeut.

Dr Mila Goldner Vukov je edukovana u Beogradu, USA, UK, Australiji i na Novom Zelandu. Kreirala  je školu  sistemske porodične terapije u Beogradu. Bila je predavač na Univerzitetu u Beogradu, Novom Zelandu i James Cook Univerzitetu u Australiji.

Dr Mila Goldner Vukov ima široko iskustvo u oblasti opšte psihijatrije, perinatalne psihijatrije, dečije i transkulturalne psihijatrije. Prepoznata je kao izvanredan stručnjak i predavač. Ona vodi Seminar is Porodične dinamike I psihoterapije na ECPD kao i mnoge radionice iz oblasti porodičnih odnosa, pozitivne psihologije i intergeneracijske traume, perinatalne psihijatrije,. Njeno posebno interesovanje je prevencija porodičnih problema, antenatalna psihologija i edukacija mladih ljudi koji se pripremaju da osnoju porodici kao i edukacija trudnica i majki sa malom decom.

Objavila je veliki broj naučnih I stručnih radova kao I knjiga: “Porodica u krizi”, “Emotivni život savremenog čoveka i droge”, “Putevi i stranputice porodice”, “A onda su pepeljugi legle pare na račun”, “Pogledaj me” i “Snevanje”  koja je publikovana i u USA.

Poslednja knjiga koju je napisala “Roditelji, dobro jutro” se odnosi na  porodične odnose i pozitivno roditeljstvo uz upoznavanje čitaoca sa antropologijom, mitologijama, razvojem roditeljstva kroz razne kulture, odnosima na nivou porodice, problemom zloupotrebe i kako ostvariti pozitivno roditeljstvo.