Poliklinika Anđelić i saradnici

O nama

Iskustvo, najsavremenija oprema i individualni pristup svakom problemu čini nas drugačijim, posebnijim. Kod nas ćete osećati sigurnost, podršku jer nama je stalo do vašeg zdravlja. Zdravlje žena je naš prioritet, naša dužnost i naša misija.

Poliklinika anđelić i saradnici

Poliklinika kojoj se veruje

Poliklinika Anđelić i saradnici je osnovana 2023. godine, i nastala je nastala od Ordinacija Anđelić koja je osnovana 2015. godine. Ciljevi našeg rada su: lečenje oboljenja iz domena ginekologije i akušerstva, sprečavanje nastanka bolesti u ženskoj populaciji, povećanje kvaliteta života savremene žene, podrška ženama u procesu postizanja zdravstvenog cilja. Iskustvo, najsavremenija oprema i individualni pristup svakom problemu čini nas drugačijim, posebnijim. Kod nas ćete osećati sigurnost, podršku jer nama je stalo do vašeg zdravlja. Zdravlje žena je naš prioritet, naša dužnost i naša misija.

Brinite o svom telu. To je jedino mesto u kojem morate živeti.

Jim Rohn

zašto izabrati nas

Podizanje nivoa zdravstvene zaštite cele porodice

Poliklinika Anđelić i saradnici je mesto na kome ćete se pre svega osećati opušteno i prijatno dok dobijate besprekornu lekarsku uslugu. Naša misija je da sve novine iz struke što pre stavimo u službu zdravlja naših pacijentkinja i šire društvene javnosti. Otvorenog i kritičkog uma pratimo svetske standarde savremene ginekologije. Primenjujemo individualni pristup u rešavanju zdravstvenog problema svake žene, uz primenu savremene aparature i tehnike.

Naše usluge su:

  • Ginekologija
  • Centar za dojku
  • Radiologija
  • Interna medicina

kontakt informacije

Posvećenost je osobina koja pravi razliku

Adresa

Bulevar Evrope 2a
Novi Sad

}

Radno vreme

Ponedeljak-Utorak: 14:00-20:00

Sreda-Petak: 09:00-16:00

Subota i Nedelja: neradan dan

„Poliklinika Anđelić i saradnici” je mesto na kome ćete se pre svega osećati opušteno i prijatno i gde ćete dobiti besprekornu lekarsku uslugu. Budućnost vidimo u daljem stručnom usavršavanju i uvođenju najsavremenije opreme, prateći svetske standarde moderne medicine."