O NAMA

“Brinite o svom telu. To je jedino mesto u kojem morate živeti” – Jim Rohn
Poliklinika Anđelić i saradnici je mesto na kome ćete se pre svega osećati opušteno i prijatno dok dobijate besprekornu lekarsku uslugu. Naša misija je da sve novine iz struke što pre stavimo u službu zdravlja naših pacijentkinja i šire društvene javnosti. Otvorenog i kritičkog uma pratimo svetske standarde savremene ginekologije. Primenjujemo individualni pristup u rešavanju zdravstvenog problema svake žene, uz primenu savremene aparature i tehnike. Naše specijalnosti su:
 • Dečija ili juvenilna ginekologija
 • Savetovalište za adolescente
 • Trudnoća (od ekspertnog ultrazvučnog pregleda, do pripreme za porođaj)
 • Medicinski coaching
 • Sterilitet (uključujući i vantelesnu oplodnju)
 • Ginekološki pregledi
 • Rad sa ženama u menopauzi
 • Sindrom policističnih jajnika
 • Male ginekološke intervencije
 • Laserske metode rejuvencije organa donjeg genitalnog trakta
 • Stress i urgentne inkontinencije
 • PRP metoda u regeneraciji organa genitalnog trakta
 • Ultrazvučni pregled dojki
 • Biopsija dojke
 • Punkcija dojke
 • Biopsija limfnih čvorova
 • Ultrazvučni pregled limfnih čvorova
 • Ultrazvučni pregled stomaka

Poliklinika Anđelić

Poliklinika Anđelić i saradnici je osnovana 2023- godine, i nastala je nastala od Ordinacija Anđelić koja je osnovana 2015. godine. Ciljevi našeg rada su: lečenje oboljenja iz domena ginekologije i akušerstva, sprečavanje nastanka bolesti u ženskoj populaciji, povećanje kvaliteta života savremene žene, podrška ženama u procesu postizanja zdravstvenog cilja.

Iskustvo, najsavremenija oprema i individualni pristup svakom problemu čini nas drugačijim, posebnijim. Kod nas ćete osećati sigurnost, podršku jer nama je stalo do vašeg zdravlja. Zdravlje žena je naš prioritet, naša dužnost i naša misija.

mr sci dr Mirjana Anđelić

Dr Mirjana Anđelić je završila medicinski fakultet u Novom Sadu kao jedan od najboljih studenata 1992. godine sa prosečnom ocenom 9,65. Iako majka dvoje dece, završava specijalizaciju i brani magistarsku tezu kao stipendista ministarstva za nauku i stipendista Republičkog fonda za talente do svoje 30. godine.

Prvo radno mesto i prva profesionalna ljubav joj je bila dečija ginekologija. Iz ove oblasti se usavršavala na Institutu za majku i dete na Novom Beogradu kao i na prestižnom Kalovom Univerzitetu u Pragu u bolnici Motol kod profesora Jana Horejšija. Međunarodni ispit iz ove oblasti (International felowship in pediatic and adolescent gynecology) IFEPAG polaže u Atini 2002. godine. Narednih godina kao ekspert USAID-a radi na otvaranju adolescentnih savetovališta širom Srbije.

Pored rada sa mladima, dr Anđelić se paralelno usavršava u oblasti akušerstva, te svoje znanje iz oblasti ultrazvučne dijagnostike dopunjava u Beogradu na Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj, kao i na brojnim kursevima u Londonu u okviru ISUOG kampusa (fetalna ehokardiografija).

Nakon osmogodišnjeg rada u državnoj službi prelazi u privatni sektor, gde se pored navedenih oblasti ginekologije posvećuje problemu steriliteta. Neke od dijagnostičko-terapijskih metoda koje se rade u ovoj oblasti je usvojila u Londonu (histeroskopiju i laparoskopiju). Sedam godina je bila u timu za IVF u Specijalnog ginekološkoj bolnici Genesis. A poslednje tri godine osniva sopstvenu privatnu praksu i saradnik je Specijalne ginekološke bolnice Ferona u oblasti vantelesne oplodnje i lečenja steriliteta. Subspecijalizaciju iz steriliteta i fertiliteta polozila marta 2013. godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu (Klinika za ginekologiju i akušerstvo). Od 2014. godine usavršava se na NLP institutu u Beogradu pod mentorstvom Slavice Squire. Od 2010. godine bavi se laserskom medicinom. Prve korake iz ove oblasti uči od dr Jasmine Kozarev, a sada sarađuje, u ovoj oblasti, sa Ordinacijom Biljana u Beogradu. Ima aktivnu saradnju sa Gifing centar u Novom Sadu i Beogradu u oblasti lečenja steriliteta. Dr Mirjana Anđelić je prva na ovim prostorima započela praksu diodnim REGAL laserom – u funkcionalno estetskoj ginekologiji i histeroskopiji. 2022. godine dr Anđelić se edukovala i počela promenu najnovijih rešenja urinarne inkontinencije Aptos nitima – Aptos Intimate Thread Lifting Methods.

 

 

POLIKLINIKA ANĐELIĆ I SARADNICI

Bulevar Evrope 2a, Novi Sad

 

PON-UTO: 14:00-20:00

SRE-PET: 09:00-16:00

 

Brojevi telefona:

+381 21 301 06 81

+381 62 787 578

 

Email:

ordinacija@drandjelic.rs

Društvene mreže:

Zakažite pregled ili konsultacije