Usluge

Radiologija

Konsultacije interventnog radiologa

Interventni radiolog je lekar specijalista radiologije koji je se u svakodnevnom radu opredelio da izvodi određene dijagnostičko – terapijske procedure na krvnim sudovima nervnog sisitema. Nakon specijalizacije…

Ultrazvučni pregled štitaste žlezde

Štritasta žlezda je žlezda malih dimenzija koja se nalazi na prednjoj strani vrata. Ona luči hormone koji deluju na sve ćelije našeg organizma. Pojačano lučenje hormona naziva se hipertireoza, a smanjeno lučenje hipotireoza.

Biopsija limfnog čvora

Core biopsija ili “biopsija debelom iglom”  predstavlja uzimanje uzorka tkiva iz sumnjivog ili uvećanog limfnog čvora.  Iako u nazivu procedure stoji da se vrši debelom iglom, ne treba zbog toga brinuti pošto je debljina igle najčešće u opsegu 1.5-2mm.

Ultrazvučni pregled limfnih čvorova

Ultrazvučni pregled je visoko pouzdana metoda pregleda površno lociranih limfnih čvorova. Ovom metodom se posmatraju različite odlike limfnog čvora: njegov oblik, margine, unutrašnja struktura i vaskularizaciju i meri se njegova veličine.

Ultrazvučni pregled stomaka

Ultrazvukom se jednostavno, bezbolno i na neškodljiv način mogu pregledati organi trbuha.  Mogu se utvrditi veličina i struktura, kao i prisustvo patoloških promena jetre, žučne kese, slezine, pankreasa, bubrega i pregledati krvni sudovi ove regije.

kontakt informacije

Posvećenost je osobina koja pravi razliku

Adresa

Bulevar Evrope 2a
Novi Sad

}

Radno vreme

Ponedeljak – Subota: 10:00 – 19:00

Nedelja: neradan dan

„Poliklinika Anđelić i saradnici” je mesto na kome ćete se pre svega osećati opušteno i prijatno i gde ćete dobiti besprekornu lekarsku uslugu. Budućnost vidimo u daljem stručnom usavršavanju i uvođenju najsavremenije opreme, prateći svetske standarde moderne medicine.“